Affiliate Marketing Zonder Website – hoe werkt dit?

– Hoe werkt affiliate marketing zonder website?
– Wijs bezoekers de weg
– Geld verdienen met Facebook
– Geld verdienen met website
– Affiliate Marketing tips

Geld verdienen met affiliate marketing zonder website? Het is mogelijk! En het mooie is, dat het een zeer effectieve vorm van affiliate marketing is. Je kunt er namelijk relatief eenvoudig je geld mee verdienen. Hoe het precies werkt? Wij vertellen in dit artikel hoe je aan affiliate marketing zonder website kunt doen.

Geld verdienen met website

Hoe werkt affiliate marketing zonder website?

Wil je door middel van affiliate marketing online geld verdienen, dan zal je normaal gesproken een website starten waarop je één of meerdere producten promoot. Op deze website ontvang je bezoekers, welke allen potentiele klanten zijn. Echter gaat het er nu om hoe je aan affiliate marketing zonder website kunt doen.

Het belangrijkste is het bereiken van jouw klanten, maar hoe pak je dat zonder website aan? Dit kan op verschillende manieren, zoals met een landingspagina of via een Facebook advertentie. Bij Internet Succesverhaal zijn we een groot fan van het gebruiken van een landingspagina. Op deze manier kan je namelijk zeer waardevolle informatie verzamelen; mailadressen.

Wijs bezoekers de weg

Wanneer je een succesvolle affiliate marketeer zonder website wilt worden, zal je de bezoekers oftewel het zogenoemde ‘traffic’ de juiste weg moeten wijzen naar jouw landingspagina of de desbetreffende verkooppagina van het affiliate product. Komen bezoekers via jouw landingspagina of via jouw Facebook advertentie op de website van het door jou gekozen product en plaatsen zij een bestelling, dan ontvang je commissie.

Let er bij deze vorm van affiliate marketing wel op dat je niet meer geld uitgeeft dan dat er binnenkomt. Facebook advertenties kunnen namelijk zeer prijzig zijn.

Geld verdienen met Facebook

Facebook is hét middel om in te zetten voor een succesvolle affiliate marketing carrière zonder website. Op Facebook kun je eenvoudig advertenties plaatsen, welke zichtbaar zijn voor jouw doelgroep. Klikt iemand op deze link, dan kun je ervoor kiezen om deze persoon direct door te linken naar de verkopende partij. Echter kan je de desbetreffende persoon ook doorsturen naar jouw landingspagina. Dit laatste heeft onze voorkeur.

Waarom een landingspagina? Met een landingspagina verzamel je informatie. Bezoekers vullen hun naam en mailadres in en worden vervolgens doorgelinkt naar de salespagina van het product dat jij promoot. Sinds kort is het ook mogelijk om mailadressen te verzamelen via Facebook Lead Ads, hiervoor heb je niet eens een landingspagina nodig.

Geld verdienen met facebook

Geld verdienen met website

Wil je graag aan affiliate marketing doen, dan kun je net als de meeste affiliate marketeers een website opstarten waarop je een product promoot. Echter kan er, wanneer je weinig kaas van het website bouwen hebt gegeten, flink wat tijd in gaan zitten. Je moet een website bouwen, teksten schrijven en ervoor zorgen dat jouw website goed vindbaar is in Google. Een flinke klus!

Wil je eenvoudiger geld verdienen met affiliate marketing? Dan is een Facebook advertentie en/of een landingspagina al voldoende om geld binnen te laten stromen.

Affiliate Marketing tips

Ben jij na het lezen van dit artikel enthousiast en zie jij het zitten om aan de slag te gaan als affiliate marketeer zonder website? Verdiep je dan eerst goed in het onderwerp affiliate marketing. Bezit je over een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen en vind jij het niet erg om met name in het begin veel tijd te moeten investeren? Dan kan het zomaar zijn dat jij binnenkort Nederlandse nieuwste Internet Succesverhaal wordt. Ben jij er klaar voor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *