Hoe Werkt Affiliate Marketing? Iets voor jou, begin dan nog vandaag!

– Wat is en hoe werkt affiliate marketing?
– Redenen affiliate marketing
– Nadelen van affiliate marketing
– Hoe werkt affiliate marketing precies?
– Beste affiliate programma
– Inkomsten affiliate marketing
– Geld verdienen met affiliate marketing

Online geld verdienen, het kan met affiliate marketing. Maar hoe werkt het precies? Steeds meer mensen zoeken naar mogelijkheden om extra geld te verdienen.

Er zijn diverse mogelijkheden, maar een goed voorbeeld om extra inkomsten te generen is met affiliate marketing.

Deze term komt dan ook steeds vaker voorbij en dat is niet gek, want je kunt er ontzettend veel geld mee verdienen. Mits je het goed aanpakt natuurlijk.

Wil jij het heft in eigen hand nemen en niet wachten totdat het geld komt aanwaaien? Lees dan dit artikel waarin we je alles uitleggen over hoe affiliate marketing werkt.

affiliate marketing

Wat is en hoe werkt affiliate marketing?

Met affiliate marketing verdien je online geld door middel van het promoten van andermans product.

Stel, iemand verkoopt online een videotraining over hoe je een gespierd lichaam kunt creëren. Jij begint een website, promoot daarop de videotraining en legt andere mensen uit waarom juist deze training ze zal kunnen helpen.

Besluiten mensen tot aankoop over te gaan, dan klikken ze op jouw website op een banner c.q. doorklik link. Via deze link komen ze op de website van de verkopende partij. De verkoper ziet dat de koper door jouw promotiewerkzaamheden bij hem terecht is gekomen en bedankt je met een commissie.

Deze commissies verschillen per product, maar kunnen oplopen tot zo’n 50%. Geld verdienen met het doorverwijzen van klanten naar de juiste website? Het kan met affiliate marketing.

Redenen affiliate marketing

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je jezelf gaat storten op affiliate marketing. De meest gehoorde redenen zijn:

– De vrijheid: je kunt werken waar en wanneer jij zelf wilt
– De inkomsten: de inkomsten kunnen oplopen tot duizenden euro’s per maand (afhankelijk van het aantal websites en het soort product dat jij promoot).
– Zelfstandigheid: je bent eigen baas, hoeft geen verantwoordelijkheid af te leggen aan een werkgever, je hebt de regie van je eigen leven in handen.

vrijheid en zelfstandigheid met internetbedrijf

Nadelen van affiliate marketing

Er zitten dus veel voordelen aan het geld verdienen met affiliate marketing. Maar naast voordelen zijn er natuurlijk ook nadelen:

– Een nadeel is dat de inkomsten die je ermee verdient variabel zijn. Je weet aan het begin van de maand niet wat je aan het eind van de maand hebt verdiend.

Daarentegen is het wel zo dat er geen maximum aan zit. Heb jij meerdere affiliate websites lopen en verkoop je veel producten dan kunnen er duizenden euro’s worden verdiend.

– Het vereist leergierigheid en doorzettingsvermogen. Oftewel je hebt een lange adem nodig.

Het opzetten van een succesvolle affiliate website heb je niet in een dag geklaard. Je zal geduld moeten hebben, je strategie tussentijds moeten wijzigen en fouten moeten bespeuren en corrigeren.

TIP:Om veel voorkomende fouten te vermijden en veel tijd te besparen, kun je het beste een affiliate marketing cursus aanschaffen. Op deze manier leer je welke fouten je kunt voorkomen en hoe je ervoor zorgt dat jouw website binnen no-time een succes wordt.

Hoe werkt affiliate marketing precies?

Zoals hierboven aangegeven, promoot jij online het product van iemand anders. Op jouw website plaats je een doorklik link die leidt naar de website van de aanbiedende partij.

Je kunt niet zomaar de URL van de verkoper op jouw website plaatsen, want dan weet de verkoper niet dat de klant via jouw website op zijn pagina is beland.

Wanneer je een product hebt gevonden dat je wilt promoten benader je de verkopende partij. Deze zal jou van een speciale/unieke affiliate code c.q. link voorzien, wanneer zij zijn aangesloten bij een affiliate netwerk.

Deze link plaats je op jouw website. Koopt iemand via jouw unieke link een product dan krijgt de verkopende partij automatisch een melding. Jij hoeft nu niets meer te doen. De verkopende partij stort automatisch de afgesproken commissie op jouw rekening.

Beste affiliate programma

Waar vind je het beste product om te promoten, oftewel wat is het beste affiliate programma?

Daarop kunnen wij je geen antwoord geven. Het heeft alles te maken met vraag en aanbod en het aantal websites dat er reeds over een bepaald product is.
Hiervoor zal je research moeten doen. Producten die door middel van affiliate marketing mogen worden aangeboden, vind je het gemakkelijkst via een affiliate netwerk.

Heb je op een gegeven moment wat ervaring, dan kun je ook direct samenwerken met een verkopende partij door deze zelf te benaderen.

Voorbeelden van affiliate netwerken zijn:

– Paypro
– TradeDoubler
– Tradetracker
– Daisycon
– Awin

Inkomsten affiliate marketing

Veel mensen willen weten hoeveel je nu exact kunt verdienen met affiliate marketing. Het antwoord is: eindeloos veel.

Het ligt eraan hoeveel affiliate websites jij opzet en welke producten jij promoot. Heb je een aantal websites en verkoop je iedere dag veel producten, dan kunnen de inkomsten oplopen tot duizenden euro’s per maand.

Heb je geen zin om in het begin veel tijd in je website te steken en om je artikelen te optimaliseren zodat je hoog in Google scoort en beter wordt gevonden door potentiele klanten, dan zullen die inkomsten maximaal een paar honderd euro zijn.

Jouw succes ligt in jouw handen.

inkomsten affiliate marketing

Geld verdienen met affiliate marketing

Wil jij graag meer inkomsten generen en meer vrije tijd, zodat je kunt doen waar jij zin in hebt?

Het is mogelijk met affiliate marketing. Bij het opstarten van een affiliate website komen echter wel een aantal belangrijke zaken kijken die ervoor verantwoordelijk zijn of jouw website gaat slagen.

Denk hierbij aan het kiezen van een product, het verzinnen van de onderwerpen van de artikelen die je plaatst, het bouwen en inrichten van de website en de juiste marketing die hier bij hoort.’

Hoe werkt Affiliate Marketing in de ogen van Jacko Meijaard

Je weet nu hoe affiliate marketing werkt. Alleen de randzaken eromheen en hoe en waar te starten kan verder uitgelegd worden in onderstaande cursus.

Met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard heb je alle antwoorden op deze kwesties binnen handbereik en wordt er stap voor stap uitgelegd hoe affiliate marketing werkt, wat je nodig hebt en hoe je een succesvolle affiliate marketeer kan worden.

Jacko is zelf een internet succesverhaal en weet dus precies wat je moet doen om in zijn voetsporen te kunnen treden.

Wil jij weten hoe het is, om net zoals Jacko Meijaard, tijdens een vakantie geld te verdienen zonder dat je aan het werk bent?
Met de Affiliate Marketing Revolutie onthult Jacko Meijaard al zijn kennis, zodat jij er over een jaar heel anders bij kunt zitten.

Starten met Affiliate Marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *