Online geld verdienen met enquêtes – Een interessante manier om geld te verdienen?

– Enquetes invullen lucratief?
– Betrouwbare enquête sites
– Online enquetes
– Enquete invullen voor bonnen
– Enquete websites
– Geld verdienen met enquêtes ervaringen

Geld verdienen met enquêtes bestaat al sinds 1996 en wordt tot op de dag van vandaag op veel websites nog steeds gepromoot. Veel bedrijven willen door middel van enquêtes achterhalen wat mensen van hun product of dienst vinden, zodat zij deze kunnen optimaliseren.

Het laten invullen van enquêtes bleek lastig. Mensen hebben geen zin om hun kostbare tijd te verspillen aan het invullen van vragenlijsten en daarom was het lastig om bezoekers van een website ertoe aan te zetten. Totdat onderzoekers erachter kwamen dat mensen het wel wilden doen tegen betaling. Het concept ‘geld verdienen met enquêtes’ was geboren.

Enquetes invullen lucratief?

Wil jij door middel van het invullen van enquêtes veel geld verdienen? Dat is best lastig. Het invullen zorgt ervoor dat je eenvoudig een zakcentje kunt bijverdienen, maar echt rijk zal je er niet van worden.

De enquêtes waaraan iedereen mag deelnemen leveren over het algemeen niet veel geld op. Bovendien zijn veel onderzoeken c.q. vragenlijsten een stuk langer dan wat je van te voren wordt voorgehouden, waardoor je er veel tijd aan kwijt bent.

Er zijn echter wel enquêtes te vinden waarvoor interessante vergoedingen worden gegeven. Maar, dit zijn de onderzoeken waarvoor je geselecteerd moet worden. Hoe interessanter je voor het onderzoeksbureau bent, hoe hoger de vergoeding uitvalt. Het aanbod van dit soort enquêtes is laag en de kans om eraan deel te kunnen nemen is relatief klein.

online enquetes

Betrouwbare enquête sites

Zoek je online naar betrouwbare enquête sites, dan zal je er veel tegenkomen. Veel van deze websites bieden enquêtes aan tegen zeer lage vergoedingen, waardoor het niet loont eraan deel te nemen. Wil jij graag online veel geld verdienen? Dan is er een efficiëntere manier om dat te doen en daar vertellen we je graag meer over.

Wil jij je liever focussen op het invullen van online vragenlijsten, dan is het belangrijk om betrouwbare enquête sites te benaderen. Maar, wat is een betrouwbare enquête site en hoe vind je die?

Online enquetes

Wil jij online enquêtes invullen tegen betaling, dan is het verstandig om jezelf aan te melden op een betrouwbare site. Zo voorkom je teleurstellingen. Met het invullen van vragenlijsten kun je geld verdienen en punten of bonnen sparen.

Enquete invullen voor bonnen

Om mensen te belonen voor het invullen van online enquêtes krijgen zij vaak een vergoeding.

Wil jij geld verdienen met online enquêtes dan is het belangrijk op te letten om wat voor soort vergoeding het gaat. Er zijn namelijk veel websites die mensen ‘uitbetalen’ met bonnen.

Ook is het bij sommige websites mogelijk om punten te sparen, welke je dan weer in kunt ruilen voor een cadeau.

enquete invullen voor bonnen

Enquete websites

Zoek je online naar websites die enquêtes aanbieden, dan zal je ontzettend veel zoekresultaten krijgen. Daarom zetten we een aantal betrouwbare enquête websites op een rij.

Toluna

Toluna is een populair platform dat enquêtes aanbiedt. Echter verdien je bij Toluna niet direct geld wanneer je een enquête invult, maar punten. Hoe meer je er invult, hoe meer punten jij op jouw account hebt staan. Met deze punten kan je sparen voor cadeaus én voor geld. Het is echter voordeliger om een cadeau te kiezen, omdat je punten simpelweg meer waard zijn wanneer je een cadeau kiest.

Opinieland

Opinieland is ook een populair enquête platform, waarmee je ook punten kunt sparen. Het fijne aan opinieland is dat jij jouw punten direct kunt inwisselen voor geld door middel van een Paypal account.

Panelwizard

Wil je geen punten en cadeaubonnen dan is Panelwizard de enquête website waarop jij jezelf het beste kunt aanmelden. Bij Panelwizard verdien je tien cent per ingevulde vraag. Het enige nadeel is dat je bij Panelwizard geselecteerd moet worden. Wanneer je jezelf aanmeldt dien je een vragenlijst in te vullen waarin wordt gevraagd naar je afkomst, genoten opleiding etc. Op basis van deze informatie word je door de website geselecteerd voor enquêtes.

I-Say

Het platform I-Say is onderdeel van Ipsos; het meest toonaangevend marktonderzoek van Nederland. Bij dit bureau verdien je dus geld met het invullen van enquêtes die er echt toe doen. Helaas kan je bij I-Say geen geld verdienen, wel punten. Deze punten kun je inwisselen tegen cadeaucheques.

Geld verdienen met enquêtes ervaringen

Wil jij graag geld verdienen met enquêtes en ben jij benieuwd naar de ervaringen van anderen? De ervaringen zullen zeer uiteenlopen.
Er kleven namelijk zowel voor- als nadelen aan het invullen van online vragenlijsten. Zo is het een zeer tijdrovende klus en de vergoedingen zijn over het algemeen laag. Wel is het ontzettend eenvoudig waardoor je er geen speciale kwaliteiten voor hoeft te hebben.

Wil jij graag online veel geld verdienen? Dan is het invullen van online enquêtes niet de meest lucratieve manier. Hoe je wel online veel geld kunt verdienen? Wij vertellen wat betere opties zijn om online geld te verdienen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *